Автосалон "Авто-сити"

Авто-сити - фото
вулиця Космонавта Комарова, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Маючи власний автомобіль хочуть всі. Ну, або майже всі.

Але ми з вами реалісти і добре розуміємо, що стати власником нового авто виходить далеко не у всіх.

Однак, вихід, як завжди, є. І у нашому випадку цей вихід представлений у вигляді автосалону «Омега моторс», де можна придбати дуже гідне вживане авто. 

Знаємо, що багатьох водіїв, як новачків, так і «досвідчених» водіїв, таке саме вживане авто викликає досить скептичне відношення: якщо авто не з конвеєра, значить, старий «смітник». Але ж не все так однозначно… 

Адже що головне при покупці авто вживаного?

Правильно, не помилитися. І підібрати бажане транспортне засіб, який менше «стукає», «скрипить» і «тріщить» (а проблеми властиві всім машинам, навіть найновішим і найяскравішим) вам допоможе «Омега моторс». 

Тут керуються рейтингами надійності, контролюють пробіг автомобілів, перевіряють в якій якості використовувався автотранспорт: як службове, комерційне авто або виключно для прогулянок-розваг. 

Спеціалісти автосалону перевірять, чи був куплений автомобіль у офіційного дилера, скільки у нього було власників і чи має авто всі необхідні супутні документи. 

І, звичайно, проведуть ретельний огляд і перевірку технічного оснащення. В асортименті послуг автосалону тест-драйв і допомога в оформленні документів.

Відгуки