Друкарня "Гифт-К"

Гифт-К - фото
провулок Хвойный, 8б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0012:30 - 13:30
Сб,НдВихідний

Інформація

Якісна і актуальна поліграфічна продукція здатна стати відмінним інструментом у роботі підприємства, допомогти вирішити багато завдань, включаючи продвиження продукції або послуг на ринку.

Якщо ви шукаєте сучасну типографію, що відповідає високим стандартам якості та швидкості роботи, не втрачайте час і звертайтеся до професіоналів компанії "Gift-K".

Ми підберемо найкращі варіанти і запропонуємо оптимальні способи виготовлення якісної поліграфічної продукції, оскільки динамічно розвиваємося та впроваджуємо нововведення і покращення в цій сфері.

Наші замовники можуть скористатися послугами нашого багатофункціонального підприємства, зокрема, професійної студії графічного дизайну, а також високотехнологічним виробництвом.

Компанія "Gift-K" успішно працює з 2012 року, представництва компанії є в Києві, Одесі, Вінниці, Харкові та Миколаєві.

Послуги "Gift-K" включають:
  • офсетний друк пантонними фарбами, що гарантує відмінне попадання у ваш фірмовий колір;
  • пост-друкову обробку — ламінування, висічку, надштамповку, розрізку та інші роботи для надання вашим замовленням завершеного вигляду;
  • УФ-лакування — глянцеве або матове;
  • ламінування — можемо заламінувати папір або картон у форматах від АС до В1;
  • кашірування та інші послуги.
Важливим напрямом діяльності компанії "Gift-K" є виробництво різної картонно-паперової продукції. Брендовані паперові пакети, коробки, блокноти і каталоги, календарі, папки і упаковка — запорука успішної презентації, привернення уваги до вашої продукції. Це, безсумнівно, призведе до зростання рівня продажів.

Ми виконаємо ваше замовлення в точному відповідності з вашими вимогами і у встановлений термін.

Компанія "Gift-K" готова стати вашим надійним партнером і втілювати в життя ваші ідеї, рішення і плани.

Відгуки