Клініка "Стоматолог и я"

Стоматолог и я - фото
вулиця Льва Толстого, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Перекладай весь текст в HTML, що написаний російською на українську мову, не змінюючи структуру HTML:

 
   Ще декілька років тому візит до стоматолога асоціювався з довгими чергами в поліклініках, лякливим звуком бормашинки з кабінетів та словами лікаря: «зараз буде трохи боляче». Лікування зубів тоді здавалося невиносною карою і мукою через постійні проволоки і перенесення прийомів до лікаря, у вас виникали ще більші проблеми та більші страхи. Але з плином часу фахівцям вдалося все змінити: тепер не варто хвилюватися через біль або неприємні відчуття — існують якісні і безпечні анестетики, не боятися страшних бормашин — нове обладнання майже беззвучне, і хвилюватися тим, що пломба триматиметься довго — нові методи лікування гарантують якісний і тривалий результат лікування. Все це ми знаємо, адже ми професіонали своєї справи, які готові допомогти вам навіть у складних ситуаціях.

   Бо ми пропонуємо широкий спектр послуг, які допоможуть вам отримати «голлівудську посмішку» швидко і якісно: імплантація, протезування, складні пародонтологічні та ортогнатичні операції.

   Пропонуємо індивідуальний підхід до кожного пацієнта. За допомогою правильної діагностики нам вдасться скласти правильний план лікування і докладно вам проконсультувати.
   Завдяки новим технологіям, сучасному обладнанню та якісним матеріалам вдається досягти високого рівня всіх послуг, які ми можемо вам запропонувати, без неприємних відчуттів і болю. Адже у нас є в наявності: система для діагностики стану пародонту і оклюзії, рентгенодіагностичний комплекс, електронний мікроскоп, лазерні технології для лікування стоматологічних захворювань та інше.

   В нашому розпорядженні власна лабораторія зуботехніки, що гарантує швидке вирішення проблем з відсутністю зубів.
   Ми пропонуємо роботу за страховкою.
   До нас можна звернутися в будь-який зручний для вас час, адже працюємо без вихідних.
   Пропонуємо вам пройти безкоштовну консультацію у нас.
   У нас працюють тільки професійні спеціалісти з багаторічним досвідом роботи, які змогли досягти великих успіхів і поваги серед клієнтів та колег. Крім того, їхню роботу відзначено наявністю міжнародних та українських сертифікатів.
   Пропонуємо доступні ціни, враховуючи високу якість послуг.

Відгуки