Ювелірний магазин "StDiamond.Odessa"

StDiamond.Odessa - фото
вулиця Екатерининская, 27/1
(ТЦ "Kadorr")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Чарівність ювелірних виробів не залишає байдужим нікого. Блиск діамантів та інших коштовних каменів, блиск золота і срібла надають особливого очаровання образу, підкреслюють його кращі сторони і стають чудовим подарунком в найрізноманітніших ситуаціях.

Якщо ви бажаєте придбати унікальні, високоякісні ювелірні вироби найвищого класу стилю та якості, то, безумовно, варто звернутися до ювелірного магазину «StDiamond». Співпраця магазину з провідними брендами дозволяє задовольнити найвишуканіші запити користувачів.

Партнерами магазину є:

  • Відома українська компанія «Prytula Jewellery Group», яка втілює давні традиції ювелірного мистецтва та сучасні модні тренди. Компанія випускає ексклюзивні вироби, зокрема, великий вибір обручкових кілець. Для їх виготовлення використовуються найкращі матеріали, натуральні коштовні камені та ювелірна емаль.
  • «Diamond of love» - бутік вишуканих коштовностей - сережки, підвіски, намистини представлені в різноманітних колекціях, що мають на меті розкрити ваш смак, занурити в чарівний світ ювелірного мистецтва.
  • Ювелірні салони «Абрикос», які пропонують великий вибір та відмінні ціни.
  • «Olga Veisberg» - неймовірно чарівні, ажурні, бездоганні прикраси. Ви оціните розкішні намистини та стильні браслети, модні сережки та підвіски.
  • Ювелірні прикраси від «Art Vivace jewelry» - оберіть ексклюзивний коштовний подарунок із запропонованих розкішних колекцій - східний календар, австралійська магія, дива південних морів, полювальницький, бриліантовий.

Ювелірний магазин «StDiamond» задовольнить найвимогливіші запити наших клієнтів, допоможе підібрати розкішний подарунок і даруватиме вам незвичайне відчуття спричастності до світу коштовностей.

Відгуки