Автосалон "Атлант"

Атлант - фото
вулиця 25-й Чапаевской дивизии (Дмитрия Инглези), 15а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Автомобіль дарує нам особливе почуття незалежності, свободи у руху. Обійтися без машини в великому місті достатньо складно, особливо, якщо йдеться про сім'ю з дітьми. Також молоді, активні люди потребують хорошого транспортного засобу для вирішення справових завдань і відпочинку. З автомобілем можна встигнути зробити багато справ за день.  

Якщо ви вирішили стати автовласником або бажаєте продати або обміняти свій власний автомобіль, звертайтеся в автосалон «Автодом Атлант». Ми пропонуємо великий вибір авто різних марок і різних класів — від економ до люкс-класу, спорткари. Надаємо можливість в зручний для вас час переглянути актуальні пропозиції на нашій сторінці.

Завдяки нашим зусиллям, професіоналізму і досвіду ми можемо пропонувати різноманітні варіанти і задовольняти широкі потреби наших клієнтів. Ми допоможемо підібрати оптимальний варіант покупки або обміну, виходячи з ваших фінансових і інших побажань.

Ми обов'язково застосовуємо індивідуальний підхід до клієнта, щоб у результаті він міг придбати автомобіль за вигідною ціною.

Автосалон «Автодом Атлант» спеціалізується на продажу нових, а також вживаних автомобілів. Організовуємо тест-драйв.

Співробітники автосалону відповідальні і юридично грамотні, докладуть максимум зусиль, щоб ваша угода щодо придбання або обміну автомобіля була безпечною, відповідала вимогам чинного законодавства.

Автосалон «Автодом Атлант» допоможе здійснити вашу мрію про надійний автомобіль.

Відгуки