Комплекс "Тайский центр Деварана"

Тайский центр Деварана - фото
вулиця Тенистая, 9/12
(ЖК "Новая Аркадия")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 00:00Без перерви

Інформація

Розкішне очарування сходу манить і приваблює.

Зануритися в цю витончену атмосферу, відчути себе співучастним до старовинних традицій і чудової культури запрошує тайський центр «Деварана» — ресторан і Spa у місті Одеса.

Відвідавши цей унікальний заклад всього один раз, ви обов'язково захочете повернутися, адже тут вам запропонують можливість забути про метушню і клопоти повсякденного життя.

Любителі красивих інтер'єрів обов'язково оцінять внутрішнє оздоблення та атмосферу «Деварана» — інтер'єр витриманий в відтінках позолоти і червоного дерева, присутні цікаві елементи декору з золота, дерева, каменю і фарфору. Не дарма оформлення і велич ресторану відзначено престижною нагородою «Золота арка».

Але не лише інтер'єром одним… Гостей закладу чекає справжня гастрономічна величезність тайської та європейської кухні. Для приготування страв використовуються спеціальні традиційні сковорідки, що дозволяє максимально зберегти корисні властивості продуктів. Обілля овочів і фруктів, натуральні спеції, різноманітність меню — відмінні риси кухні «Деварана». Вас приємно здивує і вразить увага і ввічливість скромних і кмітливих офіціантів.

У «Деварана» вам надається унікальна можливість розслабитися, відпочити під час сеансу королівського тайського масажу. Лікувальні і Spa-процедури нагадують стародавній ритуал, допомагаючи повернути вам сяючий зовнішній вигляд і душевну рівновагу.

Дозвольте старовинним східним традиціям змінити вас і ваше ставлення до життя.

Відгуки