Магазин "Ульяна"

Ульяна - фото
вулиця Толбухина, 135
(ТЦ "Мегадом", магазин №4/5)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Починаючи з 2001 року ми представляємо українському ринку продукцію провідних фабрик-виробників меблевої фурнітури Італії, Туреччини, Польщі, Німеччини, Австрії, США.
Головна задача, яку ми ставимо перед собою в роботі - це забезпечення вітчизняних виробників меблів якісною фурнітурою та комплектуючими матеріалами.

Основна мета, до якої практично всі продавці та виробники прагнуть, це задоволення потреб кінцевого споживача продукції - роздрібного покупця.
І ми намагаємося постійно підтримувати інтерес покупця поповненням асортименту нашої продукції, враховуючи вимоги замовника та останні світові тенденції у виробництві меблів.

У нашому магазині представлений широкий вибір меблевих комплектуючих, які Ви можете придбати в роздріб. Каталог фурнітури містить і постійно поповнюється найрізноманітнішими меблевими ручками, накладками декорами, гачками, опорами та замками.


 Інтернет-магазин ексклюзивної меблевої фурнітури та комплектуючих "VIP фурнітура" дозволить Вам здійснювати необхідні покупки, не виходячи з-за Вашого комп'ютера. Детальніше ознайомитися з нашим товаром можна, натиснувши вкладку "Товари та послуги".


 У нашому магазині представлений широкий вибір меблевої фурнітури, яку Ви можете придбати в роздріб. Каталог меблевої фурнітури містить найрізноманітніші ручки та вішалки різних виробників. Широко представлені меблеві ручки-краплі, рейлінги, скобы, кнопки. Крім того, в асортименті представлені гачки для меблів, ніжки і колеса, замки, петлі, кріплення защільні та багато іншого.

Відгуки