Салон краси "Мания"

Мания - фото
вулиця Сахарова, 36
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:30 - 20:00Без перерви

Інформація

Індустрія стилю, краси та догляду не стоїть на місці — постійно з'являються нові методики і тренди, вдосконалюються косметичні засоби, впроваджуються нові, більш ефективні, способи омолодження. Чому б не скористатися сучасними досягненнями сфери краси, щоб підкреслити свої достоїнства, щось змінити в своєму образі, стати більш впевненою в собі?

Якщо ви бажаєте завжди виглядати чудово, якщо для вас важлива приналежність до світу краси та витонченості — запрошуємо відвідати Beauty Salon «MANIYA» Ольги Киселевої. Тут панує приємна, розслабляюча атмосфера, але головне — тут панують стиль і мода. Саме в цьому салоні вам пропонується шанс спробувати нові косметичні засоби і способи догляду. Наші майстри готові підібрати для вас оптимальний варіант поліпшення, зміни зовнішності.

Перелік послуг, які пропонує Beauty Salon «MANIYA», включає:

  • перукарські послуги — жіночі та чоловічі модні стрижки і зачіски, стрижки для дітей, виїзд майстра, плетіння коси, витончені весільні зачіски;
  • послуги нігтьового сервісу — дизайн нігтів, апаратний манікюр, педикюр, гель-лак, манікюр для чоловіків;
  • косметологічні послуги;
  • корекцію та фарбування брів хною або фарбою.

Майстри салону — професіонали високого класу, які постійно вдосконалюють рівень своєї кваліфікації, практикують індивідуальний підхід і обирають ідеальні способи і засоби поліпшення зовнішності для кожного клієнта. Для нас головне — ваше задоволення від прекрасного результату.

Запрошуємо зануритися в світ краси, моди, стилю, витонченості в салоні «MANIYA».

Відгуки