Комплекс "Добрыня"

Добрыня - фото
вулиця Костанди, 119а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Атмосфера:
Комфортний  і самобутній відпочинок у Гостиному дворі «Добрина» Одеса. Прекрасне місце для відпочинку як для всієї сім'ї, так і для дружної компанії. Добрина — справжній острівець первісної природи в сучасному районі міста.

Комплекс «Добрина» — це не просто баня, це великолепне поєднання класичних банних традицій з сучасними технологіями і новітнім обладнанням. Тут знайде відпочинок не лише тіло, але й душа.

Комплекс побудований з урахуванням найбільшого зручності і комфорту відвідувачів. Пар у парілках з липи, кедра — цілющий, корисний і дуже приємний.

Своїм гостям комплекс «Добрина» пропонує:

Баня
Справжня банька на дровах, банні процедури за старослав'янською методикою, цілющий «смачний» пар у парній, басейн і джакузі — все це чекає в бані Добрина в Одеса. Тут можна добре відпочити і отримати велике задоволення від банних процедур, які проводять досвідчені банщики. Банний комплекс побудований в найкращих традиціях старої Русі. Наш пар приготовлюється в парілках з липи і кедра, а також в них встановлені професійні дров'яні печі.

SPA
Для оздоровлення і омолодження організму для вас представлений широкий спектр SPA процедур і масажів. Лікувальні і розслабляючі види масажу допоможуть повністю насолодитися відпочинком після важких буднів або добре підбадьоритися в кристально чистому басейні з зеленою зоною.

Ресторан
Ресторан “Валенок” Одеса приємно здивує авторськими стравами. Самобутня кухня стане до вподоби всім, хто любить ситно поїсти або легко перекусити після процедур. Мангал, м'ясні і рибні делікатеси, закуски, напої за старослав'янськими рецептами власного виробництва і лояльні ціни — це вам точно сподобається.

Готель
Еко-готель в Одесі з комфортними номерами з екологічно чистого дерев'яного срубу гарантує міцний і здоровий сон. Просторі номери з лісовим ароматом і всіма зручностями, тиша і атмосферність — це рідкість для мегаполіса і чудова нагода відчути в собі єдність з природою. Гостиний двір “Добрина” знайти просто: м. Одеса, вул. Костанді 119А, Київський район.

 

  • різноманітні комплекси процедури на ваш вибір;
  • великий вибір банных віників
  • оренда необхідних аксесуарів — взуття, білизни, головних уборів, віників;
  • цілющий смачний пар в парній зі свіжої хвої, сіна зі злаків, житньої смоли, ароматичних трав, кухонної солі, ефірних масел, пива, квасу, прополісу, відварів і ароматичних рослин
  • відкритий і закритий басейни для охолодження після парної
  • джакузі з гарячою водою;
  • затишна їдальня і літня тераса на свіжому повітрі з топчанами і бесідками
  • погодинний відвідини або оренда комплексу.

Комплекс розрахований на 15-20 осіб.

Пропонуємо різноманітні акції, знижки і вигідні пропозиції.

Відпочивайте якісно і зі смаком!

Відгуки