Готельно-ресторанний комплекс "Шаланда"

Шаланда - фото
пляж Ланжерон, 27
(правая морская набережная)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

За європейськими мірками Одеса є молодим містом. Вона була заснована Катериною II у 1794 році, коли російська імператриця вирішила, що країні потрібен порт на Чорному морі для розширення зв'язків з Європою. Колись на місці сьогоднішньої Одеси розташовувалося древньогрецьке поселення, потім тут жили кримські татари. 

Мальовничі місця Одеси привертають туристів цілий рік, одним з таких місць є пляж Ланжерон. Пляж Ланжерон знаходиться близько до центру, поряд з парком Шевченка. якщо їхати маршрутним таксі, зупинка так і називається парк ім. Шевченка. Найбільш протяжний пляж Одеси і знаходиться він ближче до центру ніж інші. Він вважається найбільш переповненим. Пляжі тут піщані, але є плити, на яких теж можна позагоряти. Багато кафешок, де можна перекусити, а також Дельфінарій Немо. Вхід на пляж Ланжерон безкоштовний. До платних послуг входять шезлонги, лежаки, душові, прокат човнів. 

Готель "Шаланда" знаходиться в центрі пляжу, перший ряд, до моря 100 метрів і вважається кращим готелем на узбережжі.

  • Відпочинок в затишних, оформлених в елегантно-затриманому стилі номерах стандарт, напівлюкс, люкс.
  • Комфорт чудового ресторану з вишуканими стравами високої європейської кухні, національними смаколиками, дитячим, повсякденним, бенкетним.
  • На гравцевому дитячому майданчику встановлені гірки, гойдалки, турніки, будиночки, працює аніматор.
  • Задоволення і розслаблення на комфортній терасі, розташованій таким чином, щоб відпочиваючі батьки могли спостерігати за грою дітей. 

Відпочинок у готелі "Шаланда" залишить приємні враження і Вам захочеться сюди повернутися знову. Мить, яку хочеться зупинити. З задоволенням. До Ваших послуг. Працюємо цілий рік.

Відгуки