Піцерія "Italian Pizza of Piccelle"

Italian Pizza of Piccelle - фото
вулиця Пляж Аркадия, 21а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Ви коли-небудь їли піцу?

Що, питання однозначно риторичне й викликає лагідний посмішку?

Запитаємо по-іншому. Спробували ви справжню, соковиту піцу, що робить апетит неймовірним? Коли плаский тонкий корж з м'ясом, грибами, овочами й зеленню перетворюється на шедевр кулінарного мистецтва, викликаючи захват гурманів неповторним смаком і чаруючою простотою.

Замислилися?

Значить, ви ніколи не бували в піцерії "Italian Pizza of Piccelle"!

Тому що саме тут, на березі улюбленого нами моря, в "Italian Pizza of Piccelle" готують ароматну, неповторну піцу за справжніми італійськими рецептами і традиціями.
Тут знають секрет найсмачнішої піци з тонким, м'яким і одночасно хрустким тістом і різноманітними начинками, серед яких королівську роль віддають його Величності Сиру. Хто-хто, а італійці знають, як збалансувати сир у піці, використовуючи "Пармезан", "Моцарелу", "Рикотту" і не дарма вважаючи, що сиром піцу не зіпсуєш!
Крім того, прелесть піци полягає в тому, що вона є найсмачнішою і чудово зручною стравою, яку можна замовити з доставкою до дому, свіжо-апетитно-гарячою.

І якщо ви шукаєте піцу не в Італії, а в Одесі, то піцу а-ля Італія ви знайдете лише тут, в ексклюзивній піцерії "Italian Pizza of Piccelle"!
 

Відгуки