Готель "DRK-Residence"

DRK-Residence - фото
вулиця Ланжероновская, 24
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готель «DRK-Residence» – найкращий варіант гарантованого розкішного відпочинку в елегантному інтер'єрі готелю в серці неперевершеної красуні Одеси. 

Ви знайдете вишуканий фасад готелю всього за кілька хвилин ходьби від легендарної Дерибасівської. До міського парку та Одеського академічного театру буквально «руками дотягнетеся», а через шести хвилин спокійної прогулянки ви опинетесь на чудовій Потьомкінській східниці, що веде до моря. 

Вас зустрінуть елегантно-обволікаючі, розслаблюючі, запрошують до відпочинку та ніжності, наповнені світлом номери. Інтер'єри всіх номерів апарт-готелю оформлені в класичному стилі, кондиціоновані, а ТБ з плоским екраном показують більше, ніж 2000 супутникових каналів. 

На території є Wi-Fi (звичайно, безкоштовний). Персонал на рецепції з задоволенням допоможе гостям замовити обід (або романтичний вечерю), подбає про квитки в музеї, на виставки, концерти, шоу та інші заходи, організує трансфер в аеропорт. 

До послуг гостей пральня та хімчистка. 

Ціна з якістю знаходиться в повному союзі та гармонії. 

У готелі «DRK-Residence» гостей завжди приваблює неповторний колорит Одеси, елегантно-роскошна мелодія інтер'єру та сервіс вищого рівня.

Відгуки