Правова організація "Юрист плюс"

Юрист плюс - фото
вулиця Дунаевского, 1, офіс 203
(2 этаж, Бизенс-центр "Альянс")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Юрист – людина, яка готова захищати інтереси людей, вміє і знає, як це робити.

Діяльність організації «Юрист плюс», створеної адвокатом Тамилою Бойко, орієнтована на потужний юридичний захист прав людей.

А це означає, що адвокат, у першу чергу, повністю усвідомлює положення клієнта, заслуговує його довіру, максимально володіє ситуацією, вникнути в найдрібніші деталі справи, щоб зрозуміти суть, дати об'єктивну оцінку ситуації. І в результаті знайти потрібне рішення, вигравши судовий спір.

Втім, на жаль, часто лише суд є єдиним способом відшкодування шкоди, стягнення боргу, скасування незаконного та несправедливого рішення державних органів.

Судовий процес – потужний інструмент захисту інтересів людей, проте без кваліфікованої допомоги юристів він може привести до марнотратних, безглуздих фінансових витрат.

«Юрист плюс» – колектив, де вміють не тільки суперечити людям, але практикують більш ефективний, колективний підхід до вирішення завдань, що неодмінно підвищує ймовірність визначення єдиного правильного рішення.

Професіонали «Юрист плюс» не обіцяють золотих гір, не розповідають, що вони найкращі, а просто виконують свою роботу. Роблять добре, ретельно, дотепно, тому що знають, що для багатьох їх робота – остання надія, єдиний шанс на справедливість.
 

Відгуки