Кафе-Банкетний зал "Виктория"

Виктория - фото
проспект Добровольского (пос. Котовского), 155
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Ви плануєте невелике сімейне свято або зустріч з друзями? Хочете відзначити день народження чи організувати корпоративне свято? Або мрієте про спокійний, романтичний вечеря з близькою людиною?

Чудовим місцем для проведення події буде кафе «Вікторія». Гостей закладу очікує гостинна атмосфера, відмірний рівень обслуговування, стильний інтер'єр. Але головне — ми запрошуємо спробувати смачні і високоякісні страви української кухні.

Борщ і картопля, вареники і гриби, риба і різноманітні м'ясні закуски, салати і десерти, у поєднанні з великим вибором напоїв дозволяють надати особливий смак і гастрономічне задоволення вашому святкуванню.

Наш стильний банкетний зал передбачає вільне розміщення до 30 гостей події. Пропонуємо професійну допомогу в організації та плануванні свята, складанні меню, враховуючи побажання ваших гостей. Ми цінуємо своїх відвідувачів і намагаємося організувати для них незабутній вечір.

Ми дбайливо слідкуємо за технологією приготування ваших улюблених страв, вибираємо якісні продукти, щоб ви могли оцінити справжній і неперевершений смак української кухні. Ми зібрали найкращі традиції і класичні рецепти.

Кафе «Вікторія» запрошує справжніх цінителів смачної їжі і атмосфери відпочинку відвідати наше затишне закладу і приємно провести вільний час у хорошій компанії.

Відгуки