Готельно-ресторанний комплекс "Лондон"

Лондон - фото
вулиця Успенская, 95
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готельно-ресторанний комплекс "Лондон" - це сучасний готель з рестораном, цілодобовим лобі-баром і окремими конференц залами в історичному центрі Одеси. До ваших послуг 37 комфортабельних номерів різної категорії від бізнес класу до президентських двоповерхових апартаментів, ресторан індійської, української та європейської кухні, кімната для зустрічей і ділових переговорів, конференц зал з усім необхідним обладнанням.

Чудові можливості повноцінного відпочинку, організації свят, зустрічей, сімейних обідів і вечерь пропонує готельно-ресторанний комплекс «Лондон». До послуг наших гостей — гостинність і увага, турбота і відмінне обслуговування. Ми пропонуємо сервіс, рівень якого відповідає високим світовим стандартам.

Вивчаючи варіанти, де можна зупинитися під час відрядження, плануючи розміщення своїх гостей, звертайтеся до готелю «Лондон». Затишні, просторі номери, оформлені у різних стилях, дозволять забезпечити вам і вашим близьким якісний відпочинок. Номери оснащені супутниковим телебаченням, системою клімат-контролю, wi-fi, сейфом, електронним замком, міні-баром та іншими корисними і зручними додатками. Пропонуємо спеціальні ціни для наших постійних гостей, крім того, вони можуть скористатися знижками у ресторані і барі. У вартість проживання, сніданки включені.

Різноманіття смаків і справжнє гастрономічне задоволення пропонує ресторан «Лондон». Насичене меню європейської, української, одеської а також найсмачнішої індійської кухні не залишить байдужим. Наші страви готуються з якісних натуральних продуктів зі строгим дотриманням технології. У ресторані ви зможете здійснити справжню кулінарну подорож.

Особливою популярністю у наших відвідувачів користується індійська кухня. Найсмачніші овочі і боби, які складають основу страв сабджі, рис, приправлений ароматними спеціями, вміло приготоване м'ясо і риба — це і багато іншого дозволить вам стати справжнім поціновувачем і прихильником цієї дивовижної кухні. Корисні смачні страви відмінно доповнять як буденний вечерю, так і святковий стіл.

До речі, про свята. Якщо ви плануєте весело і смачно відзначити день народження або інше свято, запрошуємо скористатися послугами банкетного залу, розрахованого на 60 осіб. Ми забезпечимо вам відмінне проведення часу, врахуємо ваші побажання і вимоги, гарантуємо якісне і тактичне обслуговування гостей. Власна кондитерська додасть вашому святі солодких моментів.

Лобі-бар «Глазго» — місце зустрічей і дружніх розмов, особливої атмосфери і різноманітності напоїв. Наші бармени — позитивні і уважні, допоможуть вам відволіктися від буденних турбот і якісно відпочити.

Плануючи конференцію або семінари, тренінги або майстер-класи, зверніть увагу на пропоновані нашим комплексом два конференц-зали — на 25 і 45 осіб. Ми забезпечимо необхідну технічну сторону проведення заходу, допоможемо організувати все на найвищому рівні.

Ми раді, що більшість наших гостей стають нашими постійними відвідувачами і рекомендують нас своїм друзям і близьким.

Справжню Одесу — гостинну, дружню і відкриту, ви почуєте саме в готельно-ресторанному комплексі «Лондон».

Відгуки