Музичний театр-студія "Эрмита"

Эрмита - фото
проспект Академика Глушко, 1г
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт13:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 12а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт13:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Якщо Ермітаж перекладається з французької, як місце усамітнення у парку або сільський палац, то одеська «Ерміта» – не просто популярна театральна школа. Це справжній театр-студія, в стінах якого навчається, росте, живе, творить дружній зразковий колектив.

Як живе і що творить? 

Звичайно, в «Ерміті» навчають діточок за такими основними напрямками, як: 

  • Майстерність акторська – реальна можливість відкритися, звільнитися від невпевненості і скованості, стати вільнішим, розкутішим, навчитися імпровізувати в будь-якій життєвій ситуації. Нарешті, познайомитися зсередини з «кулінарією» справжнього театру.
  • Вокал – розвиток здібностей, постановка голосу, подолання сорому, страху перед публікою, вивчення техніки виступів на сцені.
  • Хореографія – чудова можливість для розвитку координації, пластичності, королівської осанки, а також відчуття ритму, вміння слухати музику. 

В «Ерміті» всіх зустрічають, тепло і дружелюбно, як рідних. Навчають, показують, допомагають, підказують, перетворюють одноманітні будні в справжнє свято. А ще, допомагають повірити у свої можливості і сили, та досягти успіху. 

Адже «Ерміта – переможець багатьох конкурсів, лауреат міжнародних фестивалів, учасник днів культури, свят, фестивалів. 

Це не просто світ, але яскраве, цікаве, музичне життя.

Відгуки