Магазин "Эталон"

Эталон - фото
вулиця Жевахова гора, 1
(рынок "Куяльник", магазин №8, №9)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Як ви думаєте, якого виду еталонні автозапчастини пропонує одеський магазин "Еталон"? 

Не будемо вас мучити - найхрупкіший компонент усіх автомобілів - скла для легкових автомобілів будь-якої марки, бренду, виду, країни виробництва.

І, звичайно, як страждають автоскла розповідати вам не треба. Тут свою огидну роботу виконує пил зі сміттям, пісочинки, дрібні камінчики, що намагаються потрапити в скло як з дорожнього покриття, так і з-під коліс інших машин. 

І, звичайно, що особливо страждають лобові скла, приймаючи на себе основний удар у вигляді потоків грязі-пісочинок-камінчиків, які потім щітки "дворників" старанно розмазують по склу. Зрозуміло, що через певний час скло від таких травм поволіньку затемнюється, покриваючись мікротріщинами, подряпинами, ударниками, що означає, погіршується обзор, а з ним і ваша безпека. Особливо, в темний час і під час їзди в погану погоду. 

Словом, самі розумієте, замінювати скла треба, і важливо робити це своєчасно. Кстаті, фахівці визначають безпечний період життя лобових автоскел не більше 5 років. Ну, а менш вразливі задні і бічні, прослужать, відповідно, довше. 

І потім, самі знаєте, ніхто і ніколи не застрахований від різних-різних неприємностей на дорогах, а їздити з тріснувшими або, тим гірше, розбитими склами собі дорожче. 

Одним словом, в "Еталоні" вам допоможуть підібрати будь-які потрібні скла: лобові, бокові, задні.

І зверніть увагу, з еталонним якістю, відповідними сертифікатами, у гідно представленому асортименті.

Відгуки