Магазин нижнего белья

Магазин нижнего белья - фото
вулиця Новощепной ряд, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Ізящні лінії та цікавий дизайн, виняткова якість швів та різноманітність кольорів і фасонів - характеристики, які найкраще описують жіноче нижнє білизна від ТМ "Марта". Вже більше 15 років цей виробник створює та удосконалює модельний ряд жіночого білизни, роблячи ці предмети одягу якісними, зручними, модними та стильними.

У нашому магазині ви зможете підібрати необхідні моделі з широкого асортименту, в залежності від своїх уподобань та вимог. Ми запропонуємо великий вибір ніжної та елегантної білизни з найтоншою мереживом та ажурними вставками - комплекти, бюстгальтери, трусики, спокусливі моделі, боді та корсети, пояси та підв'язки.

Для любителів активного відпочинку та спорту у нас є комфортна спортивна білизна.

А також, асортимент продукції магазину включає товари для годуючих мам, корекційну білизну та термобілизну.

Звичайно ж, домашній одяг теж повинен мати красивий та нарядний вигляд. Для цих цілей ми готові вам запропонувати халати, піжами, майки, топики, сорочки або костюми.

Для плавання та відпочинку на пляжі у нас є різні купальники та інший пляжний одяг. Ми продаємо також білизну для чоловіків.

Що відрізняє продукцію ТМ "Марта"?

  • Різноманітність моделей за кольоровою гамою, складом, дизайном, декором.
  • Матеріали, з яких шиють білизну, постачаються провідними компаніями Європи.
  • Гнучка система знижок.
  • Великий вибір моделей бюстгальтерів - каркасні та безкаркасні моделі з різними формами ковпачків.

Білизна від ТМ "Марта" - це більше, ніж звичайний предмет гардеробу. Правильно підібраний комплект прикрашає, забезпечує комфорт, надає чарівності фігурі та впевненість у своїй непереборній привабливості.

Відгуки