Навчальний центр "Topnails"

Topnails - фото
вулиця Успенская, 64
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Модний і красивий манікюр - обов'язкова умова завершеності образу. Доглянуті нігті доповнюють обраний стиль, підкреслюють витонченість рук, надають потрібних акцентів. Сьогодні існує відмінна можливість навчитися робити манікюр і здобути навички в цій дуже вигідній професії.

Вас запрошує навчальний центр «Topnails», де практикують навчання нігтьового мистецтва і продають матеріали для манікюру і педикюру. В своїй роботі майстри навчального центру керуються найновішими методиками та ознайомлюють своїх учнів з різноманітними дрібницями і нюансами цього мистецтва.

Ми застосовуємо сучасні досягнення нігтьового сервісу і допомагаємо вам отримати необхідні знання для подальшої успішної роботи. Практикуємо індивідуальний підхід до кожного учня і достатньо часу приділяємо практичним заняттям і теоретичній підготовці.

Проводимо курси різних видів манікюру і нарощування нігтів. Чекаємо як новачків для здобуття навичок, так і досвідчених майстрів для покращення своєї кваліфікації.

У «Topnails» представлений величезний асортимент матеріалів для манікюру і педикюру від таких відомих виробників, як Trendy Nails, Adore і Kodi Professional.

Продукція включає гель-лаки, гель-пасту, гель фарби, пензлі, гель желе, гель 4D пластилайн від Trendy Nails.

Ми готові допомогти підібрати оптимальні засоби для ваших цілей, обов'язково розповімо про всі особливості їх застосування. Гарантуємо відмінну якість і доступні ціни.

Відгуки