Центр гармонізації людини "Альфа"

Альфа - фото
вулиця Троицкая, 28
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб12:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Знайшовшися в складній життєвій ситуації, втративши віру у свої сили, переживаючи душевні переживання і тривоги, важливо своєчасно звернутися за кваліфікованою допомогою. Іноді погляд збоку допомагає по-іншому подивитися на конкретну ситуацію, підібрати оптимальний вихід, розібратися в проблемі.

Детальний і професійний аналіз виниклої проблеми допомагає, передусім, з'ясувати, чому це запитання викликає у вас тривогу, знайти прості і ефективні варіанти його вирішення.

Центр гармонізації людини «Альфа» — це кваліфікована психологічна допомога в різних кризових ситуаціях.

Наші психологи — професійні і досвідчені фахівці у своїй галузі, які володіють різноманітними методиками успішної роботи, пропонують грамотну і ефективну допомогу, корисні поради і рекомендації.

Запрошуємо у центр гармонізації людини «Альфа», ми надаємо наступні послуги:

  • психологічні консультації для дорослих;
  • індивідуальну психологічну допомогу;
  • сімейну психологію;
  • допомогу в кризових ситуаціях.

Працюємо у таких напрямках — працю над собою, міжособистісні відносини, поведінка в суспільстві, сімейні проблеми, зв'язок між психологічним станом і здоров'ям.

Ми допоможемо вирішити складні і заплутані ситуації, проаналізуємо причини і можливі наслідки конкретної проблеми. Наші спеціалісти впевнені — зі складних і заплутаних ситуацій завжди можна знайти вихід.

Відгуки