Банкетний зал "Изумрудный сад"

Изумрудный сад - фото
вулиця Сахарова, 36

Інформація

Вибір місця проведення святкування, сімейної зустрічі - відповідальне і серйозне завдання, оскільки саме ресторан 'задає тон' і визначає стиль свята. Ми ретельно плануємо наше свято, звертаємо увагу на різні дрібниці і нюанси, мріємо отримати приємні емоції та враження.

Особливо уважно ми вибираємо заклад, якщо йдеться про весілля, випускний вечір або ювілей - важливу і відповідальну подію. Ми хочемо гарно провести час в компанії близьких людей, насолодитися смачною кухнею, якісною музикою та високим рівнем обслуговування.

Цій та багатьом іншим вимогам відповідає Банкетний зал 'Ізумрудний сад'. Ми маємо значний досвід організації та проведення весіль, банкетів, ділових обідів, дитячих свят, корпоративних вечірок та інших святкувань. Пропонуємо до уваги гостей два розкішних і комфортабельних банкетних зали - на 70 і 90 гостей, а також затишний vip-зал на 20 осіб.

Для зручності і комфорту наших гостей - чудово обладнане, охоронюване місце для паркування автомобілів.

Ми чекаємо вас, щоб обговорити деталі вашого свята, скласти меню, спланувати подію. Звернемо вашу увагу на важливі моменти, контролюємо точне дотримання ваших вимог. За вашим бажанням, ми перетворимо і оновимо обраний вами зал.

Особливою уваги заслуговує меню 'Ізумрудного саду' - різноманітні, смачні і ароматні страви європейської кухні здивують ваших гостей, подарують справжнє задоволення і залишать приємні враження від свята. Рибне асорті і грибний наполеон, сулугуні в лаваші і салат 'Клеопатра', жаркое і фрікасе - ці і багато інших великолепних страв прикрасять ваше свято.

Банкетний зал 'Ізумрудний сад' користується заслуженою популярністю серед мешканців і гостей міста. І це не дивно:

  • ресторан розташований в дуже зручному і красивому місці міста, має власний паркінг;
  • окрема, огороджена територія передбачає відмінні можливості для відпочинку та фото на свіжому повітрі;
  • доступні ціни;
  • чудове і різноманітне меню;
  • відмінний танцмайданчик і свої музиканти, ведучі;
  • високий рівень обслуговування.

'Ізумрудний сад' подарує вам море незабутніх емоцій, приємних вражень і задоволення від вашого свята.

Відгуки