Шинный центр

Шинный центр - фото
вулиця Торговая, 26
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,08:00 - 18:00Без перерви
дорога Семена Палия (Днепропетровская), 125а
(рынок "Союз")
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,00:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Навіть якщо ви найакуратніший водій у світі, а обережність - ваше друге "я", уникнути проблем пошкодження шин і дисків нікому не вдається. Ви можете об'їжджати вибоїни обережно, не паркуватися близько до тротуарів, забуть про поняття "швидкість", але ніхто не застрахований від варіанту "неочікувано налетіти на гострий камінь, цвях, скло".

Ви розумієте, що навіть при найбільш обережному користуванні обраного авто стається різне... Диски деформуються, гума обрізається, каркас здатний на проколи і розриви, протектор - на проколи... і варто продовжувати описувати те, про що ви добре знаєте.

Тому, пропонуємо вам Шинний центр, фахівці якого пропонують послуги професійного ремонту шин, шиномонтажу, послуги шинного сервісу.

Вони вам допоможуть, відремонтують, відновлять, поставлять "на ноги" ваше авто, якщо у вас просто колесо спустіло або серйозно пошкоджені шини.

У сервісі професійно і швидко проведуть ремонт гуми покришок і відновлять цілісність дисків, відремонтують бічні порізи, встановлять кордовий пластир, збалансують колеса, за необхідності виконають вулканізацію камер.

Майстри працюють безпосередньо в центрі і виїжджають на місця.

Відгуки