Магазин "Комод"

Комод - фото
вулиця Конная, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Якщо у вбранні ви цінуєте практичність і комфорт рухів, стильний дизайн і відмінну якість, варто звернути увагу на речі від німецького виробника TCM Tchibo. Чоловічі, жіночі і дитячі товари цієї компанії відрізняються різноманітністю дизайнерських рішень, зручністю і, що не менш важливо, доступною ціною.

Магазин для всієї сім'ї "Комод" пропонує придбати товари від TCM Tchibo в великому асортименті. Вас порадує різноманіття представленого у нас одягу, який шиється з урахуванням популярних вимог користувачів. У процесі виробництва використовуються сучасні технології, якісні і безпечні матеріали, надійна фурнітура. Ви зможете придбати чудові товари для себе або зробити приємний подарунок вашим близьким.

Сьогодні цей бренд асоціюється з легкістю, зручністю використання, відмінною якістю, надійністю.

Зимові комбінезони, светри, блузи і куртки, білизна, шорти і футболки - ці та багато інших позицій дозволять різноманітити і доповнити ваш гардероб. Ми готові надати вам допомогу в питаннях вибору оптимальних варіантів.

Магазин "Комод" ретельно підбирає товари для реалізації, щоб задовольняти різноманітні запити споживачів. Ми впевнені - оцінивши одного разу якість товарів від TCM Tchibo, ви станете їх постійним і палким прихильником.

Відгуки