Святкове агентство "Empire Luxury"

Empire Luxury - фото
вулиця Новосельского, 46а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Мрієте про незвичайне і розкішне весілля, яке подарує вам неймовірні емоції і запам'ятатися вам і вашим гостям? Організація весільного свята - складна справа, адже потрібно враховувати безліч важливих моментів. Не знаєте, з чого почати підготовку? Голова крутиться від планів і бажань, адже хочеться організувати подію на вищому рівні, яка залишить приємні і особливі враження. Не варто впадати в відчай - молода команда професіоналів декораторів-оформлювачів готова допомогти вам.

Святкове агентство «Empire Luxury» створить для вас неповторний, особливий свят з позитивними емоціями та безмежним відчуттям щастя. Наше головне завдання - організувати вашу подію в точному відповідності з вашими індивідуальними бажаннями і вимогами, тому наші проекти не подібні один до одного. Ми не дотримуємося шаблонів, а створюємо унікальні свята. Акцент на важливих деталях, увага до стилістичного оформлення, підбір цікавих аксесуарів - це і багато інших складових визначають успіх нашої роботи. Задоволення і щире задоволення молодят - наше найголовніше завдання.

Святкове агентство «Empire Luxury» пропонує організацію урочистих весільних заходів "під ключ".

Чому варто працювати саме з нами:
  • малий власний досвід успішної роботи;
  • пропонуємо креативні та цікаві ідеї;
  • підберемо оптимальні рішення відповідно до розміру бюджету вашого весілля, не виходячи за його межі;
  • під кожне свято розробляємо окрему концепцію;
  • приділяємо належну увагу дрібницям та деталям;
  • наші партнери - перевірені та надійні фахівці;
  • працюємо як в місті Одеса, так і на всій території України та за кордоном.

Етапи нашої роботи включають спілкування з замовником, розробку і створення проекту, його реалізацію. Усі наші плани ми погоджуємо з замовником.

Разом з «Empire Luxury» ваш особливий і такий важливий день у житті, як весілля, розпочнеться оригінальними фарбами, стане унікальним та незабутнім.

Відгуки