Туристичне агентство "TUI"

TUI - фото
вулиця Коблевская, 38а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Подорожі дозволяють нам повністю відчути смак і радість до життя. І неважливо, куди ми вирушаємо — до екзотичних берегів чи засніжених вершин, до теплого моря або в тропічний ліс, головне, що ми привозимо звідти — величезну купу вражень, яскравих емоцій і тих переповнюючих почуттів, що дають силу працювати і творити.

Для організації подорожі наших мрій обов'язково потрібні помічники, готові допомогти в найрізноманітніших ситуаціях, організувати для нас хороший відпочинок, допомогти підготувати необхідні документи.

Саме таким відмінним помічником для вас стане Туристичне агентство «TUI» — представник провідної туристичної компанії TUI, надійного бренду у сфері міжнародного туризму. Вже понад 30 років менеджери компанії TUI допомагають своїм клієнтам, організовуючи для них подорожі по всьому світу.

Чому варто обрати саме Туристичне агентство «TUI»?

  • Солідний досвід роботи на ринку — ми представляємо міжнародну компанію «TUI» в Україні з 2010 року.
  • Доступні ціни.
  • Величезний вибір якісних пропозицій.
  • Професійні, відповідальні менеджери.
  • Допомагаємо організувати найрізноманітніші тури — для відпочинку або лікування, службові поїздки та інше.

Крім саме туристичних послуг, Туристичне агентство «TUI» спеціалізується на продажу квитків, туристичному страхуванні і надає послуги у сфері медичного туризму.

Звертаючись до нас, ви отримаєте високі гарантії уваги до вашого замовлення, виконання ваших побажань. Ми готові підібрати оптимальний тур для вас і вашої сім'ї, виходячи з ваших особистих побажань і фінансових уподобань.

Відгуки