Магазин систем отопления и водоснабжения

Магазин систем отопления и водоснабжения - фото
вулиця Раскидайловская, 31
(рынок "Староконный", магазин №22, 23, 24)
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,08:00 - 17:00Без перерви
вулиця Раскидайловская, 31
(рынок "Староконный", магазин №ДП-63, ТМП-3)
ДеньГодини роботиПерерва
,,,,,,09:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Дім — і не будинок зовсім без гарних і надійних систем, які забезпечують тепло, затишок і комфорт. Сучасні виробники вражають користувачів багатофункціональністю котлів і бойлерів, враховують багато нюансів і важливих факторів, обов'язково звертають особливу увагу на безпеку, простоту експлуатації тих чи інших інженерних систем.

Якщо ви маєте труднощі з вибором оптимального варіанта для свого будинку, квартири, дачі або офісу, якщо вам потрібна якісна система опалення, водопостачання або каналізації — запрошуємо відвідати спеціалізований «Магазин систем опалення і водопостачання».

Тут відмінно розбираються в усіх моментах, які впливають на забезпечення надійної роботи інженерних систем, допоможуть підібрати оптимальний варіант саме для ваших потреб, запропонують якісні товари від перевірених виробників.

«Магазин систем опалення і водопостачання» пропонує:

  • газові і твердопаливні котли, іншу опалювальну техніку;
  • системи водопостачання і каналізації;
  • бойлери;
  • аксесуари і комплектуючі — задвижки, фланці, відводи, карбід, муфти, гайки.

Пропонуємо вироби з металопласта, пвх, пнд, латуні, ppr.

Наші спеціалісти відмінно орієнтуються в особливостях роботи тих чи інших систем, готові допомогти вам розрахувати необхідну потужність систем, підібрати оптимальний комплект техніки. Професійний і відповідальний підхід до роботи — запорука вашої впевненості в тому, що придбані у нас системи будуть працювати бездоганно.

Відгуки