Магазин деревообрабатывающего инструмента

Магазин деревообрабатывающего инструмента - фото
вулиця Раскидайловская, 31
(рынок "Староконный", павильон №ДП-7)
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Ефективна і налагоджена робота меблевих виробництв, фабрик, деревообробних підприємств вимагає надійних і сучасних інструментів, потужного обладнання для виконання ряду завдань. Адже прогрес не стоїть на місці, удосконалюються методи роботи, прискорюються виробничі процеси і, щоб йти "в ногу з часом", потрібно поквапитися з питанням поліпшення своєї роботи і, відповідно, її результатів.

"Магазин деревообробного інструменту" пропонує різноманітне деревообробне обладнання.
Асортимент, представлений в нашому магазині, включає як нове, так і бувше в ужитку деревообробне обладнання, з виконаним капітальним ремонтом і гарантійними зобов'язаннями.

Ви можете придбати продукцію від кращих вітчизняних і зарубіжних виробників, а також, ми пропонуємо моделі власного виробництва. Завдяки нашим станкам ви зможете швидко і якісно виготовляти необхідні пиломатеріали, заготовки, напівфабрикати, деталі виробів і різноманітних конструкцій.

Ми надамо необхідну інформаційну підтримку, підберемо оптимальний верстат, виходячи з вашого запиту та вимог, проведемо необхідні консультації щодо його експлуатації.

Гарантуємо доступні ціни і якість продукції, яка відповідає сучасним світовим стандартам.

Відгуки