Приватне підприємство "Касмет"

Касмет - фото
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 4/7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Незалежно від різниці у наших уявленнях про те, яким повинен бути затишний будинок, ми єдині в одному - ми бажаємо, щоб наше житло відповідало високим сучасним стандартам безпеки, комфорту, якості обробки і надійності інженерно-комунальних систем. Втілити наші плани в життя досить складно, але з допомогою приватного підприємства "Касмет" ця задача суттєво спрощується. Це підприємство надає різноманітні послуги з ремонту та обробки будинку, установки парканів і огорож, продажу електронагрівального обладнання та інших товарів.

Сфера діяльності підприємства "Касмет" включає різні напрямки.

Важливою частиною роботи підприємства є реалізація економічних, ефективних і "розумних" електрорадіаторів "ЕРА" - вони забезпечують автономне включення опалення. Ці пристрої безшумні, захищені від перегріву, герметичні. Потужність - від 0,39 до 1,3 кВт і кількість секцій (від 4 до 12) ви зможете вибрати в залежності від ваших потреб і побажань. Ми надаємо гарантію на 3 роки.

Відмінний варіант декору парканів, фасадів будівель та інших об'єктів - фотосітка. Цей новий продукт, який пропонує "Касмет", дозволить надати зовсім новий вигляд вашому будинку або огорожі. Фотосітка витримує широкий діапазон температур - від -30 до +70, відрізняється довговічністю, різноманіттям відтінків і надійністю кріплення. Її легко монтувати на найрізноманітніші поверхні, а термін експлуатації, гарантований виробником, становить 5 років.

Світлодіодна продукція від Voltega завоювала популярність користувачів у різних куточках світу завдяки ексклюзивному дизайну, впровадженню сучасних технологій, високоякісним матеріалам та різноманітності продукції. Дизайн ламп об'єднує традиційну класику і сучасні тренди. Підприємство "Касмет" реалізує широкий асортимент цієї високоякісної продукції, серед якої особливою популярністю користуються колекції Crystal, Ceramics і Simple.

А також, "Касмет" стане відмінним посередником і надійним партнером у питаннях забезпечення будівництва або ремонту різноманітними будівельними і господарськими матеріалами. Сипучі і клеючі суміші, бітумна черепиця, армуючі сітки, металочерепиця, гіпсокартон, інструменти і інвентар - ці та багато інших товарів за доступними цінами допоможуть вам втілити в життя різні будівельні і ремонтні плани.

Надаємо послуги виготовлення дерев'яних сходів і фарбування металоконструкцій.

У суботу і неділю підприємство "Касмет" працює за попереднім записом.

Відгуки