Медичний центр "Диал"

Диал - фото
провулок Клубничный, 31а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 17:00Без перерви
Сб12:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Медичний центр «Діал» запрошує тих, кому не байдужі питання власного здоров'я та чудового самопочуття, тих, хто розуміє, наскільки важлива точна діагностика і своєчасна медична допомога.

Медичний центр ТОВ «ДІАЛ»

Україна, м. Одеса, перулок Клубнічний 31 А, м.т. +380677546009                                                                   

Надає різноманітні види масажу і мануальної терапії  

1.Гігієнічний масаж — оздоровчий

Який проводиться з метою підвищення або підтримання життєвого тонусу організму, зміцнення здоров'я, запобігання захворювань. Поліпшує функціональну здатність центральної нервової системи, посилює її регулювальні та координуючі функції, стимулює регенеративні процеси і відновлення  периферичних нервів.    

2.Спортивний масаж.

Прискорює адаптаційно-відновлювальні процеси організму в період тренувань та як засіб профілактики та лікування  спортивних травм. Сприяє зняттю нервового збудження та швидкому відновленню працездатності втомлених м'язів  для підвищення спортивних навантажень

3.Лікувальний масаж.

Застосовується з метою відновлення та нормалізації функцій організму при різних захворюваннях та ушкодженнях; м'язових тканин, кісткових та сполучних структур суглобів і хребта, внутрішніх органів, судинної і лімфатичної систем. Є ефективним засобом активної функціональної терапії.

Приймаємо щоденно крім  неділі  з 12 до 17, субота з 12 - 15.

«Діал» — це 25 років успішної практичної діяльності, перелік із 85 послуг, наданих пацієнтам, 40-річний досвід роботи керівника закладу.

Наш колектив — професіонали з величезним практичним і теоретичним досвідом, тактичні та уважні, доброзичливі, і розуміють — ефективність лікування набагато вища, коли пацієнт повністю довіряє лікареві. Ми застосовуємо найновіші досягнення медичної науки, використовуємо перевірені лікарські препарати і ефективні методики.

Медичний центр «Діал» пропонує скористатися послугами:

  • дерматовенеролога;
  • невролога;
  • уролога, андролога;
  • гінеколога;
  • лікаря-гомеопата;
  • діагностики та профілактики захворювань;
  • озонотерапії;
  • лазеротерапії.

Значну увагу фахівці нашого центру звертають на профілактику та ранню діагностику захворювань. Ми намагаємося змінити сформовану традицію звертатися до лікаря на етапі, коли хвороба має яскраво виражені прояви і супроводжується ускладненнями. Адже рання діагностика дозволяє повністю позбавити людину від хвороби, запобігти погіршенню та болісним відчуттям.

В медичному центрі «Діал» надається можливість анонімного лікування від різноманітних захворювань.

Відгуки