Магазин автотоваров

Магазин автотоваров - фото
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 2а
(авторынок "Успех", павильон №20а, №61а, №3/5)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви
проспект Небесной Сотни (Маршала Жукова), 34
(Авторынок "Победа" павильон №190)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

 

Мультибрендовий «Магазин автотоварів» пропонує якісні акумулятори за доступними цінами, які відповідають основним вимогам потужності, надійності і тривалості.

Акумулятор визначає потужність і можливості кожного автомобіля. Тому варто своєчасно перевіряти і замінювати акумулятор, щоб уникнути несподіваних неприємностей у вигляді повністю розрядженої батареї.

Ми готові підібрати потрібний акумулятор як для легкових, так і для вантажних автомобілів. 

Крім акумуляторів, «Магазин автотоварів» запрошує придбати шини — допоможемо підібрати потрібні варіанти, виходячи з моделі вашого автомобіля, необхідного розміру і інших характеристик. Вас приємно здивує різноманіття вибору і доступні ціни наших шин.

Колісні колпаки придбали досить широку популярність у автовласників і це пояснюється не тільки естетичною складовою, але і завдяки їх захисній функції. Вони стали важливим і корисним аксесуаром для автомобіля. Колпаки виділяють ваш автомобіль серед подібних, надають йому виразних форм і цікавих стилістичних акцентів. У «Магазині автотоварів» представлено величезний вибір автомобільних колпаків, на будь-який смак і гаманець. Запрошуємо прийти і переконатися в цьому.

Перелік товарів, представлених в «Магазині автотоварів», вразить асортиментом:

  • промислові і стаціонарні акумулятори;
  • автошини для різних машин — від легкових авто до мікроавтобусів;
  • автоаксесуари;
  • колісні колпаки і інші товари.

 

Гарантуємо відмінну якість запропонованої продукції, оскільки ми співпрацюємо з перевіреними, надійними і ведучими виробниками, постачальниками. Ми чудово розуміємо всю відповідальність за бездоганий функціонування вашого автомобіля, відповідно, вашу безпеку, тому готові відповісти на різні ваші запитання і допомогти здійснити покупку, яка забезпечить вам її.

«Магазин автотоварів» стане надійним помічником відповідального автовласника.

Відгуки