Компанія "Контакт-Инприм"

Контакт-Инприм - фото
вулиця Новосельского, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:3012:00 - 12:30
Сб,НдВихідний

Інформація

Маркування має значний вплив на рівень продажу продукції, оскільки інформує потенційних покупців про товар, ідентифікує його і мотивує до покупки.

Сучасне обладнання для маркування та етикетування вашої продукції пропонує компанія «Контакт-Інпрінт». Ми маємо широкі можливості задовольнення різноманітних запитів наших користувачів і надаємо якісне обладнання для вирішення багатьох технологічних задач. Наші співробітники — відповідальні та професійні, готові відповісти на ваші запитання і підібрати оптимальне обладнання.

«Контакт-Інпрінт» пропонує придбати:

  • обладнання для маркування — маркувальники, термопринтери, друкарки краплями, комплекси для маркування яєць, пристрої для маркування труб, принтери штрих-кодів, термотрансферні принтери та інші пристрої;
  • обладнання для етикетування — аплікатори етикеток, машину для обандеролювання, етикетувальні комплекси;
  • розхідні матеріали — чорнила, розчинники, цифри і символи для термопринтера, ріббони, фольгу та ін.;
  • додаткове обладнання — намотувальники і перемотувальники етикеток, конвеєри, форматні деталі.

Крім того, підприємство «Контакт-Інпрінт» надає послуги з маркування та етикетування ваших товарів — можливості наших виробничих ліній дозволяють наносити дату, логотипи, коди на різні поверхні, клеїти різноманітні етикетки, акцизні марки великими обсягами. Варто відзначити, що ми готові виїхати за вашим замовленням на ваше підприємство, а також виконуємо замовлення в наших цехах.

«Контакт-Інпрінт» гарантує якість і уважний підхід, лояльні ціни та реалізацію вашої різноманітної задуми.

Відгуки