Курси "Эксперт"

Эксперт - фото
вулиця Палубная, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Навчатися ніколи не пізно. Важко не погодитися з цим відомим висловом.

Нові знання відкривають перед нами різноманітні перспективи, цікаві можливості, захоплюючі заняття.

А корисні знання і сучасні методики навчання у найрізноманітніших сферах діяльності вам готові запропонувати курси «Експерт».

Як мультипрофільний навчальний центр, «Експерт» надає відмінні можливості змінити рід діяльності або підвищити кваліфікацію, підтягнути знання в тій чи іншій сфері, інтелектуально розвивати дитину.

«Експерт» працює в таких напрямках:

  • Школа краси — відкриваємо вам секрети майстерності перукарського мистецтва, нігтьового сервісу, візажу і макіяжу, косметології, «самий собі візажист», «самий собі перукар».
  • Курси для дітей — готуємо дітей до школи, допомагаємо вивчити англійську мову, пропонуємо уроки в школі інтелектуального і творчого розвитку, швидкочитання, етикету, ейдетики, образотворчого мистецтва.
  • Школа творчості і рукоділля — запрошуємо на уроки крою і моделювання одягу, в'язання, флористики і декорування, гри на гітарі, академічного малюнка, пропонуємо курс «вечірня сукня своїми руками».
  • Інші курси — вивчення англійської мови, підготовка до ЗНО.

Як бачите, у нас доступні дуже багато напрямків навчання і розвитку — ви зможете вибрати улюблене заняття, знайти джерело ідей і натхнення, зможете розкрити свій творчий потенціал і можливості. А діти зануряться в захоплюючий світ знань — ми застосовуємо креативні методики, шукаємо оптимальні варіанти занять, обов'язково враховуємо індивідуальні особливості кожної дитини.

Справжній «Експерт» знань запрошує вас, у нас ви переконаєтесь в тому, що вчитися — це легко і цікаво.

Відгуки