Кабинет мануальной терапии

Кабинет мануальной терапии - фото
вулиця Ланжероновская, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:0015:00 - 16:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Про хвороби не маю, що писати, навіть думати й згадувати не хочеться, але життя не дає нам розслабитися. А вже про те, як болить спина, багато хто переконався, на жаль, на власному сумному досвіді.

Пам'ятаєте, як це буває... Спочатку трошки "прихватило", біль тягне, ноїть, розливається, вдається... А потім набирає такі оберти, що вже не можеш ні стояти, ні ходити. Навіть лежати важко, якщо зможеш знайти зручне положення.

Причина? А це, шановні, до лікаря, який вже точно визначить "цвітучий" остеохондроз, міжреберну невралгію і інші перешкоди хвороб, що супроводжують наш малорухомий, у багатьох годинами сидячий спосіб існування.

Хтось, на жаль, близько знайомий зі сколіозом, а комусь не дають жити травми хребта.

От тоді ми й згадуємо про порятунок у кабінеті мануальної терапії, де диво-руки грамотного спеціаліста, якщо не творять дива, то точно повертають до нормального життя.

При яких проявах, хворобах, неприємностях допоможе досвідчений лікар у кабінеті мануальної терапії, пропонуючи лікувальний масаж, що сприяє корекції хребта:

  • При травмі хребта
  • Сколіозі (покращить осанку)
  • Міжреберній невралгії
  • Остеохондрозі
  • Головних болях
  • Серцевих приступах.

Головне - не відкладайте на потім, не чекайте, що само пройде, розсосеться, заспокоїться. Наш організм досконалий, але йому потрібна допомога і він не прощає пренебреження.

 

Відгуки