Кафе "Сулико"

Сулико - фото
вулиця Маршала Говорова, 1/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Унікальна самобутність грузинської кухні, неповторний смак і аромат національних страв приваблюють гурманів у різних куточках світу. Прості інгредієнти, особлива суміш спецій і прянощів, велика кількість овочів і м'яса, ароматна випічка національних грузинських страв дозволяють їм прикрашати святкування та різноманітити повсякденне меню.

Кафе грузинської кухні «Суліко» запрошує приєднатися до чарівного світу кухні Грузії та насолодитися стравами, рецепти яких існують вже понад 100 років. Ми пропонуємо великий і різноманітний вибір страв класичної грузинської кухні. Закуски і різні супи, гарячі страви та салати, випічка і десерти виконані нашими професіоналами, безумовно, стануть вашими улюбленими стравами.

Хінкалі і хачапурі, сациві і багато інших смачних страв, доповнені різноманітними соусами, спеціями, прянощами стануть прикрасою вашого столу.

Запрошуємо відсвяткувати в кафе «Суліко» дні народження та інші приємні і важливі події. Ми позаботимося про всі складові якісного святкування, гарантуємо відмінний рівень сервісу, чудову атмосферу та комфорт гостей святкування.

А також, кафе «Суліко» надає можливість замовити смачні грузинські страви з собою.

Завітайте і ви зрозумієте, чому національна кухня Грузії так популярна і улюблена у всьому світі.

Відгуки