Фірма "Rehau"

Rehau - фото
вулиця Поездная, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:0013:00 - 14:00
НдВихідний

Інформація

До важного питання установки вікон і дверей в будинку або на підприємстві слід підходити з усією відповідальністю і серйозністю. Адже йдеться про саме головне - вашу безпеку, комфорт і захист від негативного впливу навколишнього середовища.

Серед численних фірм, що надають послуги з установки вікон і дверей, окремо варто відзначити професійну та займаючу лідируючі позиції на ринку фірму "Rehau".
У основі успішної діяльності цього підприємства - розуміння головних запитів клієнта, відмінний продукт, високий рівень сервісу та відмінний результат - стильні, надійні та високоякісні вікна і двері в приміщеннях найрізноманітнішої функціональної призначеності. Ми представляємо сучасні технології, новітні матеріали і втілюємо кращі світові традиції якості.

Перелік послуг, наданих фірмою "Rehau", включає:
  • продаж металопластикових вікон і фурнітури - наші спеціалісти підберуть оптимальні варіанти, виходячи з ваших вимог і умов експлуатації;
  • скління та оздоблення балконів, лоджій та інших приміщень;
  • облаштування систем перегородок;
  • продаж вхідних, міжкімнатних, металопластикових дверей;
  • доставку, установку, ремонт і регулювання продукції.
Замовивши вікна або двері від "Rehau", ви зможете бути впевненими в їх тривалості та надійності. Адже наші товари відповідають найновішим світовим стандартам якості та безпеки, забезпечують надійний захист від холоду, вологості, пилу, шуму та інших неприємних факторів. Крім того, наші вироби стануть відмінним прикрасою та доповненням вашого будинку, підкреслять його індивідуальний стиль.

Відгуки