Зоомагазин "Зоосвіт"

Зоосвіт - фото
вулиця Генерала Бочарова, 50
(ТЦ "Атриум")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Ви, звичайно, вже зрозуміли, і не без підстав, що «Зоосвіт» - це дуже одеський зоомагазин. 

Нам лишається розповісти, що в цьому зоомагазині ви знайдете всі товари для, практично, всіх тварин, з урахуванням їх віку, уподобань, бажань, потреб і, звичайно, смаку господарів. 

Причому, всі товари якісні та сертифіковані, поділяються на наступні групи: 

  • Корми вологі і сухі, консерви, ласощі і смаколики (для кішок, котят, дорослих і похиліх котів, великих собак, малих собачок і цуценят, гризунів, птахів, риб та інших чудових представників світу тих, хто робить нас кращими і добрішими).
  • Засоби з дбайливого догляду за своїми улюбленцями (щітки, шампуні для шерсті, духи, масла, зволожуючі серветки, спреї, засоби дезінфекції, наповнювачі для туалету котячого тощо).
  • Чудовий різноманіття іграшок м'яких, жувальних, гризучих, плаваючих, пластмасових, гумових, плюшевих (м'ячики, кульки, кільця, мотузки, жувальні іграшки-пасмові та ін.).
  • А також різноманітні аксесуари, включаючи будиночки, переноски, кошики, когтеточки, повідки, ошийники, кільця, водіння для кілець, кляпи, килимки, підгузники та інші необхідні і потрібні товари. 

Крім того, тут же функціонує ветеринарна аптека, а до послуг не тільки пильних, але й розуміючих господарів - професійний грумінг.

 

Відгуки