Магазин-ательє "NadAI"

NadAI - фото
вулиця Скворцова, 4а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ремонт одягу - популярна та достатньо популярна послуга. Покупаючи цю чи іншу річ, ми хочемо, щоб вона сиділа ідеально, підкреслювала переваги нашої фігури, дарувала комфорт у повсякденному використанні.

Напевно, кожному знайома ситуація, коли потрібно щось перекласти або звузити, відремонтувати або відновити улюблену річ.

А іноді ми хочемо стати власником унікального, красивого плаття, пошити собі оновку на свій смак. Особливо, якщо перед нами карнавал або чарівне костюмоване свято.

І в тому і в іншому випадку на допомогу прийдуть майстри-професіонали нашого Магазину-ательє. Ми пропонуємо широкий спектр послуг з ремонту, відновлення та пошиття одягу з різноманітних матеріалів. Працюємо на професійному, високотехнологічному обладнанні, що дозволяє виконувати ряд складних завдань і завдань.

Пропонуємо:

  • різні послуги з ремонту одягу;
  • розробку дизайну та пошиття моделей одягу з хутра, шкіри, бавовни і інших матеріалів;
  • індивідуальний пошиття одягу;
  • пошиття карнавальних та танцювальних костюмів;
  • дизайнерська обробка речей;
  • продаж швейних фурнітури.

Наші майстри відрізняються високою професійністю та рівнем кваліфікації, працюють аккуратно та обережно поводяться з матеріалами, особливу увагу приділяючи делікатним, дорогим тканинам та улюбленим для вас речам.

Якщо вам терміново потрібний костюм для дитини на свято в саду чи школі, якщо ви хочете "повернути до життя" улюблену річ вашого гардеробу, пошити для себе оригінальну куртку або костюм для танців - звертайтеся, ми виконаємо всі роботи строго в термін і в точному відповідності з вашими бажаннями.

Відгуки