Магазин швейной фурнитуры

Магазин швейной фурнитуры - фото
вулиця Святослава Рихтера (Щорса), 144
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Інформація для швейних фабрик і ательє, будинків моди, галантерейного виробництва і взуттєвого бізнесу! Всім, кому за родом діяльності необхідний такий товар, як фурнітура.

Представляємо магазин швейної фурнітури в Одесі!

Найменувань товарів - 20 000! Швейна фурнітура, допоміжні матеріали і засоби, портнівські приналежності і ще багато потрібного і корисного.

Що пропонує Магазин швейної фурнітури

Знайомимось ближче з його величезним асортиментом:

  • Металева швейна фурнітура - карабіни, пряжки для комбінезонів, жилетів, курток, кільця, півкільця, курткові і сорочкові ґудзики, наконечники металеві і декоративні, фіксатори, блискавки і бігунки, і інші вироби.
  • Пластикова швейна фурнітура - розмаїття і різноманітність різних ґудзиків, кнопок, замків, пряжок, застібок і інших важливих деталей.
  • Текстильна швейна фурнітура - шиття і мереживо, обробні стрічки і стрічки, гумка і шнури, шторна стрічка, аплікації, флізелін, дублерин і т. Д.
  • Прикладні матеріали - ручні голки, машинні голки, гачки, шпильки, ножиці, набори дорожні, плечові підкладки, клейова і ще, ще, ще.

Навіть найвимогливіші вимоги і звернення задовольнить необхідний асортимент ниток і пряжі, представлений капроном і люрексом, мононітом, муліне, шовком і віскозою.

Погодьтеся, вибрати є що, і є з чого.

Так, вибирайте!
 

Відгуки