Сервісний центр "Технотрастсервис"

Технотрастсервис - фото
провулок Волжский, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Електроінструменти суттєво полегшують і спрощують виконання найрізноманітніших будівельних, ремонтних, господарських завдань. Виробники постійно поліпшують їх якість, оновлюють асортимент, пропонують надійні, довговічні, прості і в той же час багатофункціональні моделі з відмінними технічними характеристиками.

Якщо ви цінуєте якість і довговічність електричного обладнання, то ви, звичайно ж, обираєте моделі від перевірених брендів з відмінною репутацією.

Саме таку продукцію вам готове запропонувати підприємство «Технотрастсервіс» - провідна компанія на ринку, яка співпрацює безпосередньо з відомими світовими виробниками. Це відмінні гарантії поділності продукції і доступної ціни. Нашим покупцям ми надаємо відмінну можливість придбати різноманітні моделі електричного обладнання за вигідною ціною.

Напрями роботи «Технотрастсервіс» включають продаж електроінструменту, будівельного обладнання, витратних матеріалів, запчастин, а також ремонт і сервісне обслуговування.

У магазині представлена продукція брендів Bosch, Efco, Makita, Maruyama, Skil, Einhell, Hitachi, Weka і багатьох інших. У нас можна придбати такі інструменти, як генератори, мотобури, гайковерти, ударні молотки, кусторізи, садові пилососи, шліфувальну папір і стрічку та багато іншого.

Переваги співпраці з підприємством «Технотрастсервіс»:

  • працюємо як з фізичними, так і юридичними особами;
  • відправляємо необхідні вам товари по всій території України;
  • надаємо ремонтні послуги відмінної якості;
  • пропонуємо виключно оригінальні запчастини;
  • короткі терміни виконання замовлень.

Наші спеціалісти володіють сучасними технологіями ремонту, швидко і якісно допомагають відновити функціональність вашого пристрою, готові відповісти на ваші запитання. «Технотрастсервіс» - це якість, підтверджена 20-річним досвідом роботи.

Відгуки