Магазин женской одежды

Магазин женской одежды - фото
вулиця Пантелеймоновская, 25
(ТЦ "Новый Привоз", 4 этаж)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:30 - 18:00Без перерви

Інформація

Для жінки одяг завжди був і буде чимось більшим, ніж звичайний елемент гардеробу. Завдяки сукні або стильній блузці змінюється навіть погляд, розправляються плечі, а в характері з'являється впевненість в собі — непереборною, привабливою, шикарною леді.

Якщо ви цінуєте оригінальність в жіночому одязі, завітайте в наш магазин, де панує справжнє «жіноче царство», адже ми пропонуємо тільки жіночий одяг.

Наш одяг настільки хороший, що вам не доведеться підкреслювати свою красу якими-небудь додатковими елементами або біжутерією, адже ми її і не пропонуємо.

Ми співпрацюємо з найкращими виробниками з Франції, Німеччини, Італії, Південної Кореї, Голландії. Тщательно і дуже вимогливо відбираємо асортимент для його подальшої реалізації у нашому магазині, адже ми бажаємо, щоб наші відвідувачки не зустрічали свою сукню на кожній другій дамі. Особливу увагу приділяємо якості пошиття і оздоблення виробів, відповідності модним трендам.

Що ж у нас можна придбати:

  • вишукані вечірні сукні;
  • спідниці, блузи, брюки, костюми;
  • шапки;
  • весняні і осінні пальта і багато іншої краси.

Радимо звернути увагу на товари, які пропонуються у розпродажу — натуральні шуби, натуральні дубленки, шкіряні пальта, куртки з Німеччини, болеро, шарфи, рукавички (в наявності 15 кольорів), платки, туніки.  Чудова можливість оновити гардероб!

Відгуки