Сервісний центр "ФОП Федченко"

ФОП Федченко - фото
вулиця Академика Филатова, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Комфортне життя нам у багатьох випадках забезпечує різноманітна побутова техніка. Пральна та посудомийна машини, пилосос та мультиварка, блендер та багато інших помічників у господарстві значно полегшують побут, звільняють час. Саме тому поломка корисного пристрою може стати достатньо неприємною проблемою.

Зараз нові пристрої коштують досить дорого і купувати кожного разу нову техніку — неприємна перспектива. Але є вихід — вас чекають майстри сервісного центру «Професіонал», які превосховно справляються з найрізноманітнішими завданнями і за найкоротший термін повернуть вашій техніці відмінний стан.

Сервісний центр «Професіонал» відмінно зарекомендував себе завдяки відповідальній і професійній роботі майстрів, кваліфікованому підходу, строгому дотриманню термінів виконання замовлень і вмінню усувати складні несправності.

Сервісний центр «Професіонал» пропонує:
  • ремонт та встановлення великої і малої побутової техніки;
  • виїзд майстра до дому в зручний для вас час;
  • продаж запчастин і комплектуючих деталей;
  • гарантійний і післягарантійний ремонт техніки;
  • консультації.
Не поспішайте викидати техніку і купувати нову, завжди є шанс відремонтувати ваш улюблений пристрій. Ми пропонуємо оптимальні ціни, грамотний підхід, відмірний рівень сервісу.

Відгуки