Споживче товариство "Ossa"

Ossa - фото
вулиця Тираспольская, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Природа дарує нам неймовірні можливості профілактики і лікування різноманітних захворювань. Достатньо тільки відкрити для себе її дари, і ви забудете про погане самопочуття, часті застуди, швидку втомлюваність.

Одним з таких неперевершених натуральних способів оздоровлення, підвищення працездатності є мед і продукти бджільництва. Ніяких добавок і ароматизаторів, стабілізаторів і консервантів - тільки те, що створила сама природа, пропонує Споживче товариство «Ossa». Наша продукція - безпечна і високоякісна, відповідає високим стандартам, ефективна при лікуванні і профілактиці захворювань різних органів і систем організму.

Перелік продукції Споживчого товариства «OSSA» включає:

  • медові напої на травах і фруктах;
  • мед в асортименті (з Карпат, Сумської і Полтавської областей);
  • є весьасортимент продукції ТМ «Медок» і ТМ «Тенторіум»;
  • різноманітні високоякісні продукти бджільництва - маточне молочко, перга, прополіс, пилок, в цілому, представлено понад 100 найменувань продукції;
  • космоцептику.

Пропонуємо безкоштовну доставку меду, це залежить від суми вашого замовлення.

Компанія працює з 2003 року, забезпечуючи користувачів високоякісним медом. Також пропонуємо програму «сон на вуликах». Мікровібрації крилець бджіл, фітонциди, аромати меду і воску благотворно діють на весь організм, покращують роботу серцево-судинної, дихальної, нервової систем організму.

Крім того, пропонуємо можливість і кваліфіковану допомогу щодо спорудження апі-доміка на території вашого особняка, дачного ділянки, на пасіці.

При покупці безпосередньо в Споживчому товаристві «OSSA» вас чекає домашня гостинність і радість, увага і високий рівень сервісу. Ми пригощаємо вас смачним чаєм з медом, проводимо дегустацію пропонованої продукції - ми цінуємо і поважаємо наших клієнтів, ви оціните нашу щирість і працю зі «щедрого серця».

Варто скористатися позитивними властивостями меду і продуктів бджільництва, щоб покращити якість свого життя. Крім того, мед - це неймовірно смачний і поживний продукт, який люблять і дорослі, і діти.

Відгуки