Медичний центр "Рута"

Рута - фото
вулиця Гагаринское плато, 1
(1 корпус каб. 101)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Відчуваєте постійну втому і виснаження, заплуталися в власних діагнозах і не знаєте, де шукати вихід, якому лікарю довіритися і, головне, як полегшити власний стан? Відповідь проста і її підказує сама природа - трави, соки, олії та інші цілющі засоби здатні швидко і безпечно лікувати від багатьох хвороб, запобігати появі нових.

Лікувально-оздоровчий центр "Рута" пропонує унікальну методику поетапного очищення організму натуральними засобами. Методика розроблена професором Гусиной та має відмінні, підтверджені багаторічним практичним досвідом, результати.

Центр "Рута" розташований в мальовничому передмісті Києва - Конча-Заспа, а також, в місті Одеса. Стаціонарний курс розрахований на п'ятиденне перебування, під час якого ми проведемо ряд маніпуляцій та обстежень, консультацій, спрямованих на поліпшення вашого стану.

В центрі "Рута" вам готові допомогти, якщо ви відчуваєте наступні проблеми та нездужання:

  • патології жовчовивідних шляхів та печінки;
  • дисбактеріоз;
  • ожиріння;
  • астено-вегетативний синдром;
  • втома, депресія;
  • статеві дисфункції.

А також, ми запрошуємо здорових людей, які планують стати батьками, і тих, кому важлива здорова, повноцінна і щаслива життя без хвороб.

Метод, який ми практикуємо, звичайно ж, запатентований і науково обґрунтований. Він включає ретельне обстеження організму, нормалізацію обмінних процесів, очищення. Обстеження передбачає дослідження сечі і крові, УЗД і ЕКГ. Далі підбирається оптимальний варіант лікування. Також, наші пацієнти отримують масаж, фізіотерапевтичні процедури.

Дозвольте собі розкіш прекрасного самопочуття та здоров'я.

Відгуки