Туристична компанія "Вивал Тур"

Вивал Тур - фото
вулиця Греческая, 22
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Плануючи відпочинок, ми бажаємо повністю насолодитися кожною митькою подорожі, залишити у пам'яті цінні моменти, відчути смак і емоції нових країн, континентів. Часом від мрії нас відокремлює дрібниця — ми боїмося кинутися в таку цікаву авантюру, не маючи необхідних знань і уявлень про те, як все правильно і безпечно організувати. Адже зібрати і правильно оформити документи, страхування, візи, замовити квитки — досить турботлива подія.

Варто довірити організацію вашої подорожі професіоналам з компанії "Вивал Тур". Маючи величезний досвід роботи, співробітники компанії обов'язково підберуть оптимальний варіант для вас, вашої сім'ї та близьких. Ми працюємо на ринку з 1998 року і організували відмінну систему задоволення запитів наших клієнтів. Наші спеціалісти — грамотні і уважні професіонали туристичної сфери.

Перелік послуг компанії дуже обширний і включає:
  • допомогу в оформленні віз;
  • організацію турів, круїзів, службових поїздок — в Україні і за кордоном;
  • доставку вантажів і документів за допомогою німецької компанії DHL;
  • страхування;
  • продаж авіаквитків;
  • поповнення Travel Sim.
Ми пропонуємо різноманітні тури і пропозиції, гарячі путівки і вигідні варіанти. Тури в Європу і індивідуальні подорожі, гірськолижні і шопінг-тури, відпочинок на найкращих пляжах світу — з нами ваші мрії про ідеальну відпустку стануть реальністю.

Відгуки