Центр "Арсенал"

Арсенал - фото
вулиця Среднефонтанская, 26д
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб12:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Бажання зустрітися з противником, довести свою перевагу, відчути азарт і емоції змагання є характерними для багатьох. Відчуття перемоги – чарівне відчуття, воно надихає і дає впевненість у своїх силах.

Ось чому сьогодні так популярний страйкбол – командна гра, максимально наближена до реальних військових дій. Гра передбачає використання спеціальної зброї, снаряження.

Одяг, зброя та захисні засоби відмінної якості для гри в страйкбол пропонує Центр «Арсенал». Наш асортимент страйкбольної зброї задовольнить потреби найвимогливіших клієнтів. Менеджери готові допомогти вам вибрати потрібні товари, підказати і порадити краще.

Можна придбати як нове, так і вживане снаряження за дуже вигідними цінами.

Пропонуємо широкий асортимент витратних матеріалів, запчастин для тюнінгу, ремонту, аксесуарів, акумуляторів, зарядних пристроїв, кульок, окулярів, тактичних ліхтарів, прицілів і багато іншого для якісної гри.

Завдяки постійному розширенню і поповненню асортименту, ви завжди можете оновити своє снаряження, спробувати інші зразки і отримати багато нових вражень.

Страйкбол відкриває відмінні можливості для якісного дозвілля – ви можете не обмежуватися часом, простором, кількістю гравців, створювати тактичні схеми і багаторівневі ходи. Все це дозволяє провести час активно, весело, з пригодами і неймовірними емоціями.

Відгуки