Магазин "Respect"

Respect - фото
вулиця Черноморского казачества, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Якщо говорити коротко і точно, то «Respect» — це покоління, народжене новітніми технологіями, і зібране в одному «флаконі».

Одним словом, магазин «розумних» товарів і гаджетів, життя без яких сьогодні просто неможливе.

Ну, самі подумайте, чи можна обійтись без:

  • Сімейства комп'ютерів у всій їх розмаїтості (ноутбуки, клавіатури, монітори, миші, комплектуючі, мережеве обладнання, накопичувачі інформації та різні аксесуари).
  • Аудіо-, відео-, фототоварів разом з родинними товарами для геймерів, кабелями, перехідниками.
  • Інтелектуальної родини оргтехніки (принтери, МФУ, сканери, ламінатори та дублікатори, великої гілки з іменем «канцтовари»).
  • Різноманітних телефонів, включаючи таких поважних старожилів, як стаціонарні телефони і, звичайно, смартфони і планшети, Bluetooth навушники і навушники, аксесуари для мобільних.
  • Потужного клану побутової техніки, від необхідної всім дрібної (праски, пилососи, вентилятори), до серйозної великої (пральні, сушильні машини, центрифуги), технікою для кухні (міксери, блендери, мультиварки, соковижималки, тостери, мікрохвильовки), усього, що потрібно для дому (освітлення, дитячі іграшки), батарейок, аксесуарів, пристроїв зарядних.

Вибір — захоплюючий, з пропозиціями товарів, відзначених вражаючими брендами: Bossman, DURACELL, KODAK, GP, Panasonic, Sony, Philips, UFO та іншими.

Взагалі, ви зрозуміли, куди йти за технікою.

Відгуки