Фірма "Скайн"

Скайн - фото
вулиця Генерала Бочарова, 44/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Що в нашому житті ворота? Захист, огорожа, елемент дизайну? Безсумнівно. Якщо людину представляє її зовнішній вигляд, то вигляд будинку починається з воріт.

Саме ця продукція знаходиться в полі зору компанії «Скайн», досвід якої в установці та технічному обслуговуванні воріт неможливо переоцінити.

Варіанти воріт від компанії «Скайн»:

1. Ворота автоматичні розпашні

Володіють високими експлуатаційними характеристиками, включаючи основні - безпеку та міцність. Моделі таких воріт відкриваються всередину або назовні. Однак, слід пам'ятати, що розпашні ворота (у розкритому варіанті) відрізняє властивість займати значне простору, що особливо напружує під час наявності достатнього сніжного покриву.

2. Ворота автоматичні відкатні або розсувні

Відмінне рішення для будинків і промислових підприємств завдяки економії простору та незалежності від атмосферних впливів. За бажанням замовника передбачено відкат воріт у будь-який бік.

3. Ворота автоматичні гаражні

Ефективне рішення для будинків і промислових об'єктів, особливо в варіанті секційних гаражних воріт. Система автоматичного керування воротами розміщується безпосередньо в приміщенні, під стелею, ворота не потребують великого простору і функціонують в будь-яких кліматичних умовах.

Вся встановлена автоматика знаходиться на гарантійному обслуговуванні.
 

Відгуки