Інтернет агентство "Академия информационных технологии"

Академия информационных технологии - фото
вулиця Успенская, 74
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Для того, щоб отримати актуальні та корисні знання, сьогодні, у світі високих технологій та швидкого розвитку науки і виробництва, достатньо кваліфікованих курсів. Вони можуть стати стартом відмінної кар'єри, професійного зростання та, відповідно, приличних заробітків.

Головне, щоб ці курси були корисними, включали найновіші досягнення певної сфери діяльності та надавали відмінні знання.

Саме такі курси пропонує Інтернет агенція «Академія інформаційних технологій».

Чому саме наші курси — наші переваги:

  • ми максимально адаптуємо програму курсу під кожного слухача індивідуально;
  • учні самі можуть змінювати програму курсу, виходячи зі своїх побажань і потреб;
  • форма занять — індивідуальна або в групі ваших колег;
  • учні можуть складати зручний для себе розклад;
  • ми працюємо з 9 до 21 шість днів на тиждень, ви можете подзвонити та призначити час безкоштовного пробного заняття.

Список курсів, які пропонує Інтернет агенція «Академія інформаційних технологій», включає:

  • інтернет-маркетинг — SEO-продвиження сайтів, SMM, PPC і Еmail-маркетинг, оптимізація сайтів, контекстна реклама, курси SMM;
  • комп'ютерну графіку — курси Adobe Photoshop (Фотошоп) — ви зможете вивчити цей популярний фоторедактор і корисно застосовувати отримані знання у сфері дизайну, фотографії, реклами і т.д.; курси Adobe Illustrator CS6 — будуть корисні як новачкам у комп'ютерних технологіях, так і професіоналам у галузі верстки та дизайну; курси Adobe InDesing, Adobe Lightroom для фотографів, курси відеомонтажу в Adobe Premiere;
  • курси 3D-графіки — Autodesk 3ds Max і AutoCad;
  • курси у сфері офісної та бізнес-діяльності — для початківців користувачів комп'ютера, для старту бізнесу в Інтернеті, корпоративні тренінги з Microsoft Excel, курси 1С, модернізація та апаратне забезпечення і т.д.

Список вражає, чи не так? Адже ми охоплюємо найбільш затребувані та популярні напрямки на сьогоднішньому ринку, що може стати для вас відмінним шансом змінити своє життя, допоможе почати успішну кар'єру. Телефонуйте та записуйтесь — починайте прямо зараз.

Відгуки