Ремонт глушителей

Ремонт глушителей - фото
вулиця Адмирала Лазарева, 92/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 19:30Без перерви
Сб09:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

У улюбленому автомобілі стало незручно? Двигун реве так, що крута рок-музика здається ніжною, заспокійливою мелодією? А амбре не найприємнішими ароматами відпрацьованих газів наполегливо проникає в салон і робить пакості навколишньому середовищу?

Все зрозуміло!

Барахлить глушник!

І в такій оглушуюче-незручній ситуації виходу у вас один – приїхати до нас у сервісний центр і відремонтувати, або в критичному випадку, замінити глушник.

А це ми вміємо робити!

Більше того, тримати з ремонтом-заміною не варто. Тому що цей далеко не незначний дефект у запущеному вигляді призводить до серйозних проблем і вихлопної, і паливної систем.

Ми все зробимо «без шуму і пилу», ізалежно від потрібної операції:
1. Продовжимо термін експлуатації глушника за допомогою зварювання (зварювального апарату). А інноваційний матеріал, який використовується при холодному зварюванні, надійно склеїть пошкоджені місця.
2. Якщо ступінь зношеності критична, замінимо глушник або зробимо його часткову заміну. Запропонуємо вам моделі різних марок за оптимізованою ціною.
Для робіт використовуються автомобільні бокси зі спеціальними підйомниками. Професіоналізм персоналу – на найвищому рівні.

Тому все зробимо швидко, надійно, грамотно і з задоволенням!
 

Відгуки