Доставка їжі "Origami"

Origami - фото
провулок Семафорный, 4, корп. 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:30 - 22:30Без перерви
дорога Семена Палия (Днепропетровская), 125б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:30 - 22:30Без перерви

Інформація

Якщо ви ставитеся з повагою і симпатією до японської кухні, а то й зовсім не уявляєте свого існування без суші, ви обов'язково повинні дізнатися про проект Origami.

Так от, під красивою японською назвою «Origami» представлена мережа відділів, що виробляють для продажу продукцію японської кухні, сертифіковану, екологічно чисту, корисно-смачну.

Для приготування страв використовується виключно сировина з сертифікатом відповідності, зберігаються традиційні правила кухні островів Сходящого Сонця. І використання класичних (ресторанних) карток виробництва плюс відмінна робота висококваліфікованого персоналу дозволяє досягти відмірного рівня продукції і обслуговування.

Цікаво, що торговельні відділи марки «Origami» представлені у так званих малих формах. Іншими словами, вони затишно-скромні за розмірами. Однак, примітні тим, що саме в такому варіанті організації приготування і реалізації страв досягнута максимальна ефективність роботи при створенні продукції високої якості і збереженні її демократичної вартості.

Як це досягається?

А це й є знаменита оптимізація витрат, коли при функціонуванні таких «малих форм», організація позбавляється від додаткових витрат, зберігаючи «обличчя» компанії у вигляді як відмірної якості своєї продукції, так і високої планки обслуговування.

Відгуки